“Milioneri” sprečavaju senzaciju?

Posle reprezentativne pauze, start trećeg kola Bundeslige donosi nam fenomenalan duel u kome od 20:30 na Vestfalenu, Dortmund dočekuje Hajdenhajm.

Nakon lošeg starta u debitantskoj sezoni u najvišem rangu, Hajdenhajm ne samo da je uspeo da se izbori za opstanak u eliti, već je do kraja sezone zavrednio mesto u evropskim kvalifikacijama.

Novi iskorak ovog tima, došao je u dvomeču protiv Hekena, nakon koga ćemo posle samo jedne sezone u prvoj ligi, Hajdenhajm pratiti i u Ligi Konferencija!

Odlična priča nastavlja se na startu nove sezone, u kojoj nakon dva odigrana kola Hajdenhajm ostaje na čelu tabele sa svih šest bodova i bez primljenog gola!

Uspeo je Hajdenhajm da na premijeri u jeku evropskih dešavanja savlada Sent Pauli na Milerntoru sa 2:0, da bi na svojoj Vojt Areni demolirali Augzburg pobedom od 4:0.

Pojačanja su učinila svoje, kao i mladi Pol Voner koji sa svojih osamnaest godina već dolazi do dva gola na prva dva duela.

Dortmund je nakon poraza u finalu Lige Šampiona, a potom i zaboravljene sezone u Bundesligi u kojoj je tek obezbeđena Liga Šampiona, ostao bez Edina Terzića, a ovaj tim pod Sahinom uspeo je da zabeleži pobedu i remi.

Nakon tvrdog poluvremena protiv Frankfurta, rezervista Bajn-Gitens uspeo je da postigne dva gola i sa 2:0 donese pobedu Dortmundu na startu sezone na ovom stadionu.

Međutim, gostovanje u Bremenu nije bilo toliko uspešno, kada je na Veseru ekipa Dortmunda morala da se posveti odbrani svog gola, naročito nakon crvenog kartona Šloterbeka, zbog čega ostaju zadovoljni remijem bez golova.

Protiv Hajdenhajma, Dortmund se nije dobro proveo ni prošle sezone, gde je posle remija na ovom stadionu 2:2, na Vojtu viđen meč bez golova, zbog čega oba tima i dalje traže prvi trijumf u međusobnom duelu!

Može li Hajdenhajm staviti Sahina u probleme, te šokirati Vestfalen za opstanak na vrhu tabele sa maksimalnim učinkom ili će se igra Dortmunda nakon dva bleda kola u ovom susretu popraviti?

“Milioneri” sigurni na startu trećeg kola ili nezapamćena senzacija Hajdenhajma?

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora