“Stara dama” traži osvetu protiv Napolitanaca!

Fantastičan susret petog kola Serije A pratimo sa Alijanca u Torinu, kada se u terminu od 18 časova sastaju Juventus i Napoli!

Antonio Konte i Mota nalaze se pred novim izazovnim zadacima, nakon što timovi Juventusa i Napolija igraju sjajno od početka nove sezone.

Uvodni duel Napolija protekao je veoma loše, kada je tim iz Napulja poražen na Bentegodiju od Verone sa čak 3:0, ali nakon uvodnog neuspeha sve ono što sledi donosi puno radosti na Jug Italije.

Šampion od pre dve godine, ekipa Napolija, uspela je da se prikaže u najboljem svetlu protiv Bolonje, koju je savladala sa 3:0, a da posle drame protiv Parme i pobede od 2:1, priredi još jedan dobar meč, gde je na gostovanju Kaljariju slavila sa 0:4.

Za to vreme, Juventus je krenuo silovito – pa stao, kada je reč o Seriji A. “Stara dama” iz Torina uspela je da na startu sezone lako preskoči prepreke u vidu Koma i Verone, kojima je servirala tri gola u mreži, da bi posle dve ubedljive pobede usledio period suše, u kome Juventus protiv Rome i Empolija odigrava mečeve bez golova.

Ipak, taman kada je došlo vreme za brigu, povratak pod okrilje Lige Šampiona, ulio je novu dozu samopouzdanja u redove najtrofejnijeg tima Italije.

Juventus je dočekao PSV na otvaranju novog formata Lige Šampiona, pa u tom meču slavio uz rutinskih 3:1.

Sada ostaje da sa nestrpljenjem sačekamo još jedan derbi italijanskog prvenstva, u kome Juventus protiv Napolija ulazi sa tek jednom pobedom u prethodnih pet duela, u kojima je pored još jednog remija zabeležio i tri poraza.

Kao prekaljeni strateg, Antonio Konte sa Lukakuom i ostatkom tima itekako ima šta da ponudi pred ekipom Juventusa, koja mora biti potpomognuta boljim partijama našeg Vlahovića!

Samo jedan tim može ostati u samom vrhu tabele nakon još jednog velikog derbija, a ko će to biti?

Juventus ili Napoli u derbiju dana petog kola Serije A?

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora