Senzacija “Krstaša” za otkaz Rebrovu?

U grupi C1 situacija je takva da se nakon dva odigrana kola na čelu tabele na iznenađenje mnogih nalazi Gruzija sa impresivnim učinkom od šest bodova, Albanija i Češka ostaju na po tri, dok je Ukrajina jedini tim koji u ovoj grupi nije upisao ni bod.

Pravo finale u mečevima Lige B, očekuje nas takođe od 20:45 kada će na stadionu u Poznanju, Ukrajina kao nominalni domaćin dočekati Gruziju!

Nakon neuspeha na Euru, selekcija Sergeja Rebrova vezala je dva nova neuspeha, zbog čega ostaje pravo pitanje šta ga ostavlja na klupi ove selekcije?

Ukrajina je na startu Lige Nacija pretrpela bolan poraz od Albanije od 1:2, uprkos vođstvu u ranoj fazi drugog dela igre, a potom je Ukrajina i u gostima ostala bez bodova, kada je Češka slavila sa 3:2, rešivši ovaj meč praktično bez drame.

Dok se nalazi na pragu Lige C, selekciju Ukrajine očekuje još jedan izuzetno težak meč protiv selekcije Gruzije koja i nakon Evropskog prvenstva ne prestaje da nas iznenađuje.

Očekivali smo dramu, a dobili ples ekipe sa Kavkaza u meču protiv Češke, protiv koje su slavili sa ubedljivih 4:1 i još jednom ostali pravi heroji nacije. Kviča je otpočeo kanonadu, a nastavili je Čahvetadze, Mikautadze i Kočorašvili do konačne pobede.

Međutim, ponovo su Gruzini bili fantastični i u Albaniji, gde je Kočorašvili u 70. minutu svojim golom doneo minimalnu pobedu od 0:1 i mesto Gruziji na čelu tabele!

Šest puta je Gruzija pokušavala, a nijednom nije uspela da se iz meča sa Ukrajinom vrati kao pobednik, zbog čega će još jednu, ovoga puta idealnu šansu, pokušati da iskoristi u Poznanju!

Rebrov je na ogromnom pritisku dok Gruzini traže nove bodove, a da li će Ukrajina uspeti da se izbori za opstanak ili Gruzija za plasman u viši rang?

Mikautadze i Kviča nastavljaju svoj “ples” ili Zinčenko i Mudrik čuvaju posao selektoru?

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora