“Šumari” protiv Palasa za otkaz Glasneru?

Za sam kraj osmog kola, preostao je susret koji u ponedeljak od 21 čas pratimo sa stadiona Siti Graund na kome Notingem Forest dočekuje Kristal Palas.

Oliver Glasner, prvi je kandidat za otkaz u novoj sezoni, nakon što Kristal Palas ni nakon sedam odigranih duela nije uspeo da zabeleži trijumf u Premijer Ligi.

Bilans od tri osvojena boda, u tri remija, pored četiri poraza – drži ih tek nešto više od dna, što navijačima „Orlova“ nikako ne uliva nadu pred ono što sledi.

Možda i poslednju priliku da ubedi sve u prosperitet, Glasner će imati na novom gostovanju, na koje odlazi nakon tesnog poraza od Liverpula 0:1, gde je kao i u većini susreta, Palas bio blizu bodova.

Osim „Redsa“, Palas je poražen i od Evertona pre toga, prekinuvši tako niz od tri remija, među kojima su uz Lester, Junajted i Čelzi, dokazavši da ovaj tim ima kvaliteta.

Na startu sezone, Palas je poražen još i od Brentforda i Vest Hema, čime se dovodi u nepovoljnu situaciju.

Za razliku od njih, Notingem je ove sezone pod Santom oduševio, upisavši svega jedan poraz u prvih sedam kola, zbog čega zasluženo ostaju u gornjem delu tabele.

Notingem je u novoj sezoni, bio bolji od Sautemptona na gostovanju sa 0:1, da bi na isti način do pobede došao protiv Liverpula na Enfildu.

Jedini poraz, došao je kod kuće, kada je Notingem istim rezultatom sada bio poražen od Fulama, da bi u sezoni „Šumari“ upisali još četiri remija!

Bormut, Vulvsi, Brajton i Čelzi – nisu mogli da poraze Notingem, dok Notingem i dalje čeka na pravi meč pred svojim navijačima!

Priliku za prvu pobedu kod kuće, Notingem će imati protiv ekipe koja traži prvu pobedu u sezoni, a ko će ostati uspešniji?

Palas protiv Notingema nije slavio još od 2011. godine, što samo otežava stvari, da bi uz tri pobede, ovi timovi još pet puta remizirali, od čega tri uzastopno!

Ko će ovoga puta uspeti da prekine ovaj niz i ko piše nove bodove?

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora