“Ferari” za 10.000.000! Može – uz dva uslova!

Uprava Crvene zvezde nalazi se na pravim, slatkim mukama, gde ima prilike da realizuje i treći veliki transfer ove sezone!

Nakon Koste Nedeljkovića (Aston Vila) i Jovana Mijatovića (Njujork Siti), putem srpskog “Bekama” mogao bi da krene i Osman Bukari.

Šampion Srbije u jutarnjim časovima primio je “ponudu koju ne može da odbije”, gde su za usluge Osmana Bukarija, zainteresovani iz Los Anđeles Galaksija.

Nakon što na adresu Ljutice Bogdana nije stigla ponuda od Čikaga, u red za potpis zvezdinog “Ferarija” stao je klub iz Los Anđelesa.

Kako se prenosi u srpskim medijima, Crvena zvezda je uz “nepristojnu ponudu” koja slovi 10 miliona evropskih novčanica, dobila i rok da se na nju izjasni do večernjih sati!

Opet, osim uslova da se na ovakvu ponudu mora odgovoriti izuzetno hitno, drugi i onaj svakako zahtevniji, predstavlja i to da Marko Marin kao tehnički direktor mora obezbediti adekvatnu zamenu, za manje od 24 časa.

Već dugo se “šuška” da bi odlazak Osmana Bukarija trebalo da predstavlja rekord Crvene zvezde kada je u pitanju izlazni tranfer.

Zbog toga u taboru “crveno-belih” nisu iznenađeni ovakvim razvojem situacije, naročito ne nakon što je u bledoj sezoni našeg šampiona, Bukari u Ligi Šampiona upisao 2 gola i 2 asistencije.

Najveći problem predstavlja upravo izuzetno kratak rok za njegovu potencijalnu zamenu, ali je Marko Marin već neko vreme skautirao tržište i potencijalnu zamenu za Bukarija, pa bi veoma hitno trebalo da predloži njegovog naslednika.

Ukoliko Bukari napusti redove Crvene zvezde, biće to čista zarada više nego tri puta od uložene sume, jer je Bukari leta 2022. godine doveden iz Genta za 3 miliona Evra.

Rasplet situacije očekuje se do kraja dana, a da li će zvezdino vihorno krilo napustiti Srbiju i preći u MLS?

Osman Bukari celebrates after scoring a goal during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora