KO TO SPREMA “SEČU” NAKON JESENJE TITULE?

Partizan iza sebe u nacionalnom prvenstvu ostavlja savršenu polusezonu!

Nakon pobede u 171. “Večitom derbiju” zadržao bod prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu!

Međutim, odnosi u klubu otkrivaju sasvim drugačiju sliku, gde za svoju budućnost nije siguran ni onaj koji je najzaslužniji za uspeh.

Umesto priče o rezultatima, u Partizanu se sve glasnije priča o smeni trenera, Igora Duljaja i to nakon kontroverznog intervjua za “Sportski žurnal” u kome je govorio o “finansijskim malverzacijama” u Humskoj.

Slobodno govoreći o stanju u omladinskoj školi i o tome kako “niko ne sme u oči da ga pogleda”, možemo reći da je Duljaj navukao gnev na sebe.

Govorio je i o tome da je sve lako proverljivo i u APR-u i o velikom novcu, koji, kako kaže: “iznosi 6.000 dinara, pa puta…”

Samo dan nakon ovog, slobodno možemo reći, skandaloznog intervjua, ponovo je Igor Duljaj bio centralna ličnost sportskog popodneva u Srbiji, samo govoreći o drugim konotacijama.

Proslavljeni fudbaler i trener Partizana, potom se osvrnuo na svoj mandat u “crno-belom” klubu.

Ponovo je govorio o problemima, ovoga puta ličnim, gde nije mogao da zadrži sve ono što ga tišti i nepoznatu sudbinu po pitanju opstanka u klubu jer kako i sam kaže, problem nije u rezultatima već u upravi koja mu “radi o glavi”.

Duljaj je za “B92.net” izjavio i to da:  “postoje neke stvari koje prvo moraju da se reše u klubu”, a potom i odgovorio na glasine da uprava Partizana trenutno razgovara sa petoricom potencijalnih zamenika.

“Mi već u ovom trenutku dok pričamo, postoji pet kandidata za trenera Partizana. I onoga dana kada sam došao i tada su bili kandidati. To nije nikakva tajna, to je sve legitimno i uvek se čeka da se nešto dogodi da neko dođe u Partizan. To je legitimno pravo da Partizan zaštiti sebe u slučaju loših rezultata da mora da dođe do nekih promena. Partizan je isuviše veliki klub da bih se ja igrao sa Partizanom ili bilo ko da se igra. Niti sam u situaciji da ucenjujem Partizan. Moramo da igramo otvorenih karata, šta je to što je najbolje za Partizan?”

Iako u Partizanu još uvek nije pronađena adekvatna zamena za Milorada Vučelića, čini se da će rukovodstvo prethodno odlučivati o sudbini Igora Duljaja.

Duljaj je šef struke “crno-belih” postao ovog proleća, nakon odlaska Gordana Petrića, a da li će nakon uspešne polusezone doći vreme za rastanak ili će Igor Duljaj “prezimeti” na klupi Partizana?

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora