Mbape i PSŽ – neizbežan kraj!

Deluje da je Kilijan Mbape doneo konačnu odluku i da nas u svetu fudbala očekuje novi tektonski potres!

Jedan od najboljih fudbalera sveta, konačno je prelomio i odlučio da na kraju sezone napusti Pari Sen Žermen.

Prema ranijem dogovoru, Mbape je prvo obavestio predsednika kluba, Nasera Al Kalifija odlasku sa Parka Pričeva, odmah po završetku ugovora, koji mu ističe krajem juna.

Već dugo vremena unazad, špekulisalo se o ovakvom potezu mladog francuskog reprezentatica, pa i pre sklapanja tekućeg ugovora, kada je za njegov potpis najaktivniji bio Real Madid, ali su tada uz pomoć čelnika kluba, pa čak i predsednika Francuske uspeli da “namole” Mbapea da ostane u Parizu.

Izgleda da ovoga puta neće uspeti u tome, a da je najveći razlog za odlazak, jednostavno, prezasićenje, kao i činjenica da sa PSŽ-om, Mbape nije uspeo da osvoji Ligu Šampiona, te da je spreman za veće izazove.

Naravno, da kada se uzme sve u obzir, Real Madrid ostaje favorit za njegov potpis, međutim, tim sa Santijago Bernabea, nije jedina potencijalna destinacija za promenu sredine.

Pored kluba iz Madrida, sve više se pominju Barselona, Mančester Junajted i Liverpul, koji će na sve načine pokušati da poremete planove “Kraljevskog kluba”.

Mbape je ranije govorio da mu je san da zaigra za Real Madrid, ali je svojim postupcima dokazivao nešto sasvim drugačije, pa do leta ostaje da vidimo kako će odvijati situacija u borbi za njegov potpis?

Koja je sledeća destinacija za Kilijana Mbapea?

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora