“SERGENTE” SE VRAĆA NA “ČIZMU”? 

Gde ima dima… oduvek je imalo i vatre, pa je tako i u slučaju nove potencijalne transfer sage u koju je, naravno, umešan srpski internacionalac Sergej Milinković-Savić

Posle Bjukenona i Pjotra Zelinskog, čiji je transfer u redove “neroazura” skoro gotova stvar – iz vedra neba pojavila se informacija da je Inter zainteresovan za usluge popularnog SMS-a. 

Kako navode izvori bliski našem reprezentativcu, uprkos odličnim partijama u Saudijskoj Arabiji, Sergej se umorio od samog života na Arabijskom poluostrvu, te je poželeo brz povratak na mesto uspeha. 

Nakon Vojvodine i Genka, u kojima se kalio kao mlad fudbaler – svoje najbolje partije Sergej je pružao igrajući u dresu Lacija, čije je boje branio punih osam godina. 

Pošto su ga iz transfer perioda u transfer period razni mediji selili put Madrida, Pariza i Mančestera, jedan od pionira po pitanju prelazaka u Saudijsku Arabiju, postao je upravo 28-ogodišnji Milinković-Savić, koji je kao jedan od najmlađih fudbalera zamenio “ligu petice”- saudijskom Pro ligom! 

Ipak, posle manje od godinu dana provedenih u kulturološko drugačijoj zemlji, u kojoj život poput onog u Evropi nije poželjan, a prečesto je i kažnjiv zakonom, Sergej je poželeo brz povratak nazad u Evropu! 

Prvi u red za njegov potpis, navodno, stao je klub iz Milana, pa u narednim danima preostaje da ispratimo da li je transfer Sergeja u Inter realna stvar ili još jedna u moru neproverenih informacija?! 

Jedan od ključnih faktora zbog koga bi Sergej mogao da ostavi astronomsku sumu novca (25 miliona po sezoni) i ponovo dođe do Serije A, jeste i Simone Inzagi – sa kojim je SMS već sarađivao u Laciju! 

Kao i na početku, ponovićemo, gde ima dima – ima i vatre, a da li će Đuzepe Meaca biti bogatija za još jednog Srbina do kraja zimskog prelaznog roka? 

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora