Slavni Brazilac ostaje iza rešetaka?

Umesto da u smiraju fudbalske karijere uživa u slavi i stečenom novcu, Dani Alves ostaje jedan od onih primera da slava i novac mogu ozbiljno udariti u glavu!

Dani Alves, jedan od najboljih desnih bekova svih vremena, nalazi se u velikim problemima nakon optužbi za silovanje.

Alvesa je 23-godišnja devojka optužila za seksualni napad krajem decembra 2022. godine, koji se dogodio u jednom noćnom klubu u Barseloni, dok Alves nastavlja da negira sve ove optužbe.

Odmah nakon ovih navoda, njegova supruga Dinora Santana podnela je zahtev za razvod braka, da bi zbog činjenice da Alves nije plaćao alimentaciju, na površinu isplivao i problem finansijske prirode nakon zamrzavanja imovine.

U pomoć jednom od najboljih igrača Brazila na svojoj poziciji, odmah je pritrčao i Nejmar, koji je po navodima brazilskih medija odmah uplatio Alvesu 150.000 evra, kako bi mu se smanjila zatvorska kazna.

Alves je optužen od istražnog sudije 9. avgusta, kada mu je navedenu sumu novca, navodno, uplatio i Nejmar, a nakon što je navedeno da za početak suđenja nema dovoljno dokaza, rok je pomeren za 2024. godinu.

Nakon što su sve strane u ovom slučaju naknadno saslušane, Alves će se pred tužilaštvom u Barseloni naći od 5-7. februara!

Ranije, tužilaštvo je za ovaj zločin zatražilo devetogodišnju zatvorsku kaznu, dok je sud u Barseloni više puta odbio zahtev za puštanje uz kauciju.

Nakon Mendija, Grinvuda, novi fudbaler koji će početkom 2024. biti na optuženičkoj klupi jeste Dani Alveš, kome bi u slučaju krivice mogla biti dodeljena zatvorska kazna od 4, do maksimalnih 15 godina!

Dani Alveš (40), je kao fudbaler najveći trag ostavio igranjem u dresu Sevilje i Barselone, a nastupao je i za ekipe Juventusa, PSŽ-a, kao i selekciju Brazila!

Kao fudbaler, ostaje najtrofejniji uz Lionela Mesija sa 43 osvojena trofeja, dok je u dresu “Karioka” odigrao 126 utakmica uz 8 postignutih golova!

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora