TRANSFER BOMBA! SA “MARAKANE” NA VILA PARK?

Na adresu srpskog šampiona stigla je ponuda koja se ne odbija!

U narednim danima ostalo je da Upravni odbor Crvene zvezde prihvati ponudu, ali je transfer Koste Nedeljkovića u Aston Vilu, relativno gotova stvar!

Ekipa iz Birmingema koja igra svoju odličnu sezonu, poslala je ponudu vrednu 9.000.000 evra za usluge talentovanog desnog beka Crvene zvezde, a uz to i procenat od 15% od naredne prodaje.

Jedna od najboljih okolnosti u ovom transferu Crvene zvezde jeste i ta da će po pravilima Kosta Nedeljković ostati na pozajmici do kraja sezone, jer je pre “crveno-belih” nastupao i za Grafičar, pa ne može nastupiti za tri evropska kluba u jednoj sezoni.

Iako ima svega 18 godina, Nedeljković je na sebe skrenuo pažnju minulog leta, kada ga je Barak Bahar gurnuo u vatru, od kada se nameće kao standardan prvotimac.

Realna je opcija da ćemo Kostu Nedeljkovića ovog leta pratiti i na Evropskom prvenstvu, jer selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi generalno ima problema u odbrani.

Posle Nemanje Radonjića, čiji je transfer iz Crvene zvezde u Olimpik iz Marseja trebalo da iznosi 12.000.000, ali je nakon dogovora dveju strana na račun kluba iz Ljutice Bogdana uplaćena polovina te sume – transfer Koste Nedeljkovića ujedno bi trebalo da bude i rekordni transfer “crveno-belih” u ovom veku, te preostaje da sačekamo samo realizaciju u narednim danima!

Monći kao direktor kluba sa Vila Parka, sa svojim sunarodnikom, Unai Emerijem – do sada je odradio odličan posao, gde nakon plasmana Aston Vile u Evropu nakon decenije pauze, u ovoj sezoni ostaje na 3. mestu, sa još uvek realnim šansama za napad na titulu.

Nedeljković bi pored Ezrija Konse i Metija Keša, trebalo da bude konkurencija na desnom beku, a kako je Kalum Čejmbers na izlaznim vratima kluba, ne bi čudilo da mladi srpski internacionalac već po dolasku zavredi minute u dresu Aston Vile!

Da li će zvezdin biser opravdati velika očekivanja?

Promocije sponzora

Najnovije na 2ka.rs

Promocije sponzora